Vrijwilligers gezocht!

Er zijn veel vrijwilligers nodig om Magic Festival  tot stand te brengen! Een festival zoals Magic Festival kan niet bestaan zonder vrijwilligers! Daarom zoeken wij jou hulp!

Naast een geweldige ervaring en toffe mensen die je ontmoet, krijg je bij elke dienst muntjes voor eten en drinken. Daarnaast krijg je als je een dienst werkt die dag gratis entree.

Wij hebben vele handen nodig. Heb jij zin om mee te werken aan Magic Festival?! Laat in het onderstaande formulier je wensen en beschikbaarheid achter.

 

TAAKOMSCHRIJVING VRIJWILLIGERS

Opbouw/afbouw

Het festivalterrein wordt mede dankzij jullie hulp fantastisch. Ben jij handig of kun je goed schilderen en wil je graag meebouwen? We hebben je hulp hier hard nodig. Het grote bouwwerk wordt uitbesteed, maar voor til en sjouwwerk verwelkomen we vrijwilligers. Ook de afbouw is natuurlijk belangrijk en daar kunnen we uiteraard ook vrijwilligers voor gebruiken! Hou er rekening mee dat je een week voor het festival overdag of in de avond tijd hebt om te helpen opbouwen.

 

Barman/vrouw

Als barman/vrouw ben je het gezicht van Magic Festival en voorzie je de bezoekers van drinken. Enige horeca ervaring voor deze functie is handig maar niet noodzakelijk.

 

Runner

Als runner zorg je dat de bars continue voorzien zijn van bier, wijn en fris. Het kan zwaar werk zijn, maar je bent niet constant bezig.

 

Leave no trace(Het opruim team / Sfeerbeheer)

Magic Festival wil op een creatieve en leuke manier laten zien hoe je zo weinig mogelijk vervuiling achterlaat. Het Leave no Trace team gaat op pad en zorgt dat het terrein schoon blijft. Het leave no trace team spoort de bezoekers aan om te zorgen dat het festival schoon blijft.  Ook loopt het Leave no trace team rond om te zorgen dat de sfeer gemoedelijk blijft.

 

Flexmedewerker

Als flexmedewerker ben je overal inzetbaar! Deze diensten kunnen heel afwisselend zijn, maar het kan ook zijn dat je even niets te doen hebt.

 

Vrijwilligersbalie

Het beheer van de vrijwilligers balie is een belangrijke taak. Elke vrijwilligers meld zich voor zijn dienst bij deze balie. Het is jouw taak om hen te verwelkomen, de getekende vrijwilligersovereenkomst in ontvangst te nemen (of ter plekke te laten tekenen) en een T-shirt, eetbon en muntjes te geven. Vervolgens vertel je de vrijwilliger waar hij heen moet.

 

Productie assistent

Hou je van administratief werk en ben je gestructureerd? De Productie Assistent blijft tijdens zijn dienst op het productiekantoor. Het is belangrijk dat er altijd iemand aanwezig is op het kantoor, zodat deze ruimte niet steeds op slot moet. Het is jouw taak om de hardwerkende Magic crew te ondersteunen.

 

Parkeerbegeleider / Verkeersregelaar

Om al het verkeer te regelen die op Magic Festival plaatsvindt zoeken wij parkeerbegeleiders en verkeersregelaars.

 

Toiletten

Om te zorgen dat de wc’s en dixi’s niet verstopt raken is het van belang dat we zorgen dat bezoekers niet met flesjes en bekers het terrein van de wc’tjes betreden. Je zult dit moeten controleren bij de ingang.

 

Mocht je nog vragen hebben kun je die mailen naar [email protected]

We hopen je snel op Magic Festival te zien!